Ako nastaviť režim vysokého výkonu na grafickej karte notebooku Intel?

2021-07-09

1. Najprv zapneme počítač, v pravom dolnom rohu pracovnej plochy počítača nájdeme tlačidlo „Zobraziť skryté ikony“ a kliknutím zobrazíme spustený softvér a hardvér počítača.
2. Ďalej nájdeme tlačidlo „Intel Graphics Settings“ na stránke skrytých ikon zobrazenia a kliknutím vstúpite na stránku Intel Graphics Settings.
3. Potom, čo sme sa dostali na stránku nastavení grafického ovládacieho panelaPrenosný počítač Intel, našli sme tlačidlo „Napájanie“ na stránke nastavení ovládacieho panela grafiky Intel a kliknutím sme vstúpili do nastavení napájania Intel.
4. Potom nájdeme tlačidlo "Režim vyváženia" na stránke nastavení výkonu grafiky Intel a kliknutím otvoríte stránku možností nastavení grafiky pod výberom stavu batérie.
5. Ďalej nájdeme tlačidlo „najvyšší výkon“ na stránke možností grafického režimu a kliknutím vyberte režim grafickej karty, ktorý má najvyšší výkon, keďPrenosný počítač Intelje na batériu.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy