Tabletový počítač môže byť dobrou opatrovateľkou

2022-09-15

Jednou z najdôležitejších funkcií tabletových počítačov v mnohých bežných rodinách je udržať deti v pokoji. 55 % domácností uviedlo, že pri dlhšej dojazdovej vzdialenosti dajú svojim deťom tablet. 41 % rodín si myslí, že podanie tabletu deťom v reštaurácii je tiež dobrý spôsob, ako sa vyhnúť neustálemu hluku detí. Tablet je dobrá sestra.



Respondentmi spoločnosti Nielsen sú všetky rodiny s deťmi do 12 rokov – vek, keď sa rodičia často trápia a majú bolesti hlavy. 73 % týchto rodín nechá svoje deti hrať hry na tabletoch, 57 % pripraví pre deti vzdelávacie aplikácie a 43 % nechá deti sledovať filmy a televízne programy na tabletoch.



V priemere 70 % všetkých domácností s deťmi a tabletmi bude používať tabletové zariadenia, čo je o 9 % viac ako v minulom štvrťroku. Zdá sa, že to, či vybaviť malé deti tabletmi, je tiež jednou z otázok, ktoré by mal zvážiť každý rodič.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy