Technológia TPS uvádza na trh tablety pre vzdelávací trh - 10,1-palcový vzdelávací tablet so systémom Android

2023-10-09

TPS Technology nedávno oznámila, že spoločnosť oficiálne uviedla na trh tabletový počítač pre vzdelávací trh. Uvádza sa, že tento tablet je špeciálne navrhnutý pre študentov a pedagógov, aby vyhovoval ich rôznym potrebám pri učení a vyučovaní.

Tento tablet využíva najnovšiu technológiu a dizajn a poskytuje používateľom komplexné funkcie a jednoduché používanie. Tablet je vybavený 10,1-palcovou obrazovkou IPS s vysokým rozlíšením, ktorá podporuje viacdotykový vstup a vstup dotykovým perom, čím poskytuje plynulejšie ovládanie. Tablet je navyše vybavený samostatne vyvinutým vzdelávacím softvérom od Vicino Technology vrátane elektronických učebníc, učebných pomôcok atď., ktoré môžu študentom pohodlne asistovať pri učení.


Medzitým „vzdelávacie tablety“ kladú väčší dôraz na zdravie a bezpečnosť študentov. Tablet využíva technológiu obrazovky na ochranu očí a profesionálnu technológiu proti modrému svetlu, ktorá môže účinne znížiť podráždenie očí svetlom. Plášť tabletu má zároveň nekĺzavý a protišmykový dizajn, aby sa znížilo poškodenie spôsobené nesprávnou manipuláciou alebo pádom na ceste.


TPS Technology uviedla, že tento tablet bude lepšie spĺňať vzdelávacie potreby študentov a pomôže im učiť sa a zlepšovať sa efektívnejšie.

10,1-palcový vzdelávací tablet s Androidom dodávame 10,1-palcový vzdelávací tablet s Androidom vo vysokej kvalite s CE FCC RoHS v rámci jednoročnej záruky na základe 11-ročných služieb OEM/ODM pre tablety a notebooky Android a 30 inžinierov výskumu a vývoja a 8 duálnych bezplatných montážnych liniek a 150 zamestnancov, naše produkty majú Pokrývame väčšinu európskeho, amerického a afrického trhu. Očakávame, že príde váš dlhodobý partner v Číne

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy